Головна » 2009 » Лютий » 19 » Зустріч із духівником.
Зустріч із духівником.
22:21

Спокій, що заколихує розбурхану життєвими турботами душу, обгортає тебе вже у дверях, при перших кроках. Тиха космічна музика переносить в інший світ змушуючи замислитись над моральним, духовним і вічним. Напівтемрява присипляє проблеми, доповнюючи загадкову, чимось казкову картину, яку кожен день малюють співробітники музею космонавтики.

   Ось у якій атмосфері проходила зустріч із духівником Братства ігуменом о. Афанасієм Шкурупієм.

   Щира посмішка, погляд, який пронизує наскрізь і душевна, правдива, незрадлива мова, що лине із самої глибини душевної. Слухаєш, і дивуєшся: яких же глибин може сягати людське серце! Мимоволі думалось: „Скільком людям він дарує надію, скількох підтримує?! Але ж всім цим людям він віддає частину себе, частину свого серця. Хіба воно у нього безмежне?.. З Господньою допомогою неможливе стає можливим.”

О. Афанасій – це приклад справжнього подвижницького життя. Таким і має бути православний монах. Наше братство щасливе бути під опікою у такого духівника.

Категорія: Новини братства | Переглядів: 1133 | Додав: varvara-bratstv | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Сергий  
0
Вiтаю засновникiв сайту та братчикiв з можливiстю висвiтлювати свою дiяльнiсть у всесвiтнiй мережi! Бажаю всiм благословення Господнього, наснаги, мудростi.Поспiшайте творити добро:Кожне добре слово, вчинок, думка-Ваш посильний внесок в перемогу Добра...Св.вмц.Варвара, моли Бога за нас!

Ім`я *:
Email *:
Код *: