Головна » 2009 » Травень » 23 » День Матері
День Матері
15:29

13 травня ЖОГО «Житомирське братство святої великомучениці Варвари» спільно з музеєм космонавтики імені С. П. Корольова провели у приміщенні музею святковий вечір, присвячений Дню Матері. У казковій напівтемряві музею весь вечір звучали колискові. Учениця дитячої музичної школи № 2 Насті Баранчук (концертмейстер Ірина Павлоцька),  старший хор дитячої зразкової хорової студії «Струмочок» (керівник Олена Малиновська), вокальний ансамбль училища Культури і мистецтв ім.. І. Огієнка – ось ті митці, які радували глядачів чарівним співом. Організатори концерту свідомо підібрали репертуар виконавців, маючи на меті пропагування співу колискових серед сучасної молоді. А про важливе значення цього співу а також багато інших цікавих і корисних порад всі присутні мали можливість почути із вуст Інни Бондарчук – лікаря за фахом та знавця народних традицій, та психолога Євгенії Романенко.

Матір оспівано у багатьох піснях, її образ звеличували поети і письменники, зображали на своїх полотнах художники. Яка ж вона нині – сучасна українська матір? Чи зберегла вона всю мудрість народну, чи передає вона всю силу та красу рідної землі своїм дітям, чи розуміє вона ту відповідальну місію, покладену на неї: випестити, виростити своїх дітей справжніми людьми, адже в наш нелегкий час так не вистачає людяності. Сучасні матері із її безліччю проблем потрібно допомогти зорієнтуватися, їй потрібно вказати правильний напрямок. Саме це спонукало до відкриття клубу для молодих сімей, про що і було повідомлено слухачів наприкінці святкування. Всі ті, яким небайдужа доля власних дітей (і нинішніх, і майбутніх) зможуть отримати кваліфіковану пораду у багатьох питаннях, що стосуються виховання, лікування, профілактики захворювань та багато іншого. Цей клуб керівництво музею пообіцяло взяти під свою опіку, допомагаючи, по можливості, усім необхідним. Адміністрація сайту буде повідомляти про чергові засідання клубу.

Окремо хочеться висловити подяку у допомозі в організації святкування Дня Матері Жіночій раді Корольовського району міста. Ми сподіваємось і надалі на плідну співпрацю з найкращими жінками нашого міста.

Категорія: Новини братства | Переглядів: 1242 | Додав: varvara-bratstv | Теги: День матері | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: