Головна » 2009 » Квітень » 5 » Від серця до серця
Від серця до серця
20:39

Радість, щастя, задоволення – розкриття цих понять багато в чому вирішує світоглядну позицію сучасної людини. Адже не для кого не новина, що саме до „омріяного щастя”  спрямовані всі зусилля людства. Але як кожен із нас уявляє це щастя? Для когось – це дача на Канарах і чималий рахунок у Швейцарському банку, інший бачить задоволення у нестримному вирі різноманітних розваг. А для членів братства щастя – це коли ти робиш щасливим іншого. Радість тоді стає повноцінною. Коли вона спільна для багатьох людей. Любов тоді стає глибинною, коли, навіть ціною жертви, вона запалює любов у іншого, змушуючи розтопити сердечне обледеніння.

Саме тому братчики, починаючи із Різдва Христового, періодично приходять у Житомирську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для глухих дітей, щоб поділитися із дітками своєю радістю, своїм теплом. Адже вони – такі самі люди, як і ми: щирі, доброзичливі, співчутливі, багато в чому навіть кращі, ніж люди без фізичних вад. Бо, позбавлені Богом певних фізичних можливостей, своїм духовним багатством вони перевищують багатьох сучасних людей. А бути здоровим духовно набагато цінніше, ніж бути повноцінно здоровою духовною калікою.

Ще одне завдання, яке ставлять перед собою братчики – подолання бар’єру між дітками спеціальної школи та всіма нами. Вивчаючи в інституті по дві іноземні мови, на мою думку, можна вивчити декілька десятків слів мовою жестів для того, щоб нарешті подолати бар’єр непорозуміння.

 Всі охочі розпочати спілкування з нечуючими людьми можуть звертатися до гостьової книги нашого сайту. Залишіть свої координати, і ми домовимось як передати вам диски з відео-записом жестів.

    

Категорія: Новини братства | Переглядів: 1146 | Додав: varvara-bratstv | Теги: благотворительность, православие, христианство, Дети, милосердие, любовь | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: